Начало > Новини > Съдържание

Знаеш ли най-яркия етаж

Nov 27, 2020

Какво е SPC етаж, LVT, SPC, WPC, кой ще бъде най-популярни? Изглежда, че предсказването е правилно миналата година. Подови настилки SPC, нов вид подови настилки, широко използвани в Европа, Америка и Югоизточна Азия, е приет от местните потребители и е спечелил доста добра репутация. На следващо място, чичо Gun ще въведе накратко разликата между SPC настилка и други подови настилки. Това е много по-лесно, отколкото сравняване на параметрите на продукта.


Предимството на масивните дървени настилки е, че е висок клас и по-гъвкав, което е в съответствие с опита, който много хора са култивирали в продължение на много години. Що се отнася до масивна дървесина, че е трудно да се грижи за. Това е сигурно. Не е ли често да се сервира всичко от най-добрите? Подът на КСЗ има много предимства, като например висока защита на околната среда; водоустойчив и влагоустойчив; насекоми и молт- устойчив; висока устойчивост на огън; добро усвояване на звука; без напукване, без деформация, без топлинно разширение или свиване; ниска цена; удобна инсталация; Той не съдържа вредни вещества като формалдехид, тежки метали, фталати и метанол. Недостатъците на SPC са, че плътността е сравнително тежка, а транспортните разходи са относително високи; дебелината е сравнително тънка, така че има определени изисквания за плоскостта на земята в сравнение.


Опазването на околната среда на ламинираните паркети е най-оспорваното от подовите настилки. Тя почти съсипа репутацията на индустрията за подови настилки, защото почти всички основни заводи правят масивна дървесина подови настилки, масивна дървесина композитни и композитни настилки в същото време. Основният му материал е дъска, която е направена от малки дървени частици, смесени с лепило. Тя може да съдържа висок формалдехид, не водоустойчив, и лесно да издутина и светлинна. Материалът на SPC е прах и смола от камък. Самият материал не съдържа формалдехид, има отлична водоустойчива производителност, и има ниска скорост на свиване, така че няма нужда да се притеснявате за изкривяване. Нивото на устойчивост на износване на SPC етаж може да бъде същото като това на ламиниран паркет. Тестван 20000 rpm, почти никакъв проблем.


Ламинатните подове се страхуват от мехури и слънцето. SPC подове са почти безкрайни. Преди две години чичо Гън и група читатели експериментираха с вода и огън, и откриха, че този човек наистина може да го задържи. В допълнение към удар на ножа, това също е функция на това, което е по-лесно да се намали. Хората със силни ръце могат да режат с остър нож. Обикновените хора все още използват машина за рязане, за да го отрежат безопасно, за да не се получат. Подовете SPC са предимно тип заключване, и методът на монтаж е същият като този на ламиниран паркет. Някои читатели казаха, че етаж монтажници няма да инсталирате SPC настилки, и го попита дали ще инсталирате ламиниран паркет? Ако дори не знаете това, повечето от инсталаторите, които търсите, са фалшиви, или ако тормозите, че не знаете как да откъснете, нека се търкаля с инструменти.SPC настилки и корк настилки са еднакво екологично чисти, но комфортът е много по-лошо. Корк е изработена и от дъбова кора плюс каучук или смола чрез множество процеси. Изискванията за монтаж и разходи за корк са по-високи от SPC настилката. Много по-високо е. Всъщност, малко хора сравняват тези два вида етажи. Единият е твърд и нежен. Разликата е все още очевидна.


WPC етаж е полу-твърд лист пластмасов под, известен като дърво пластмаса под, защото в началото НАВ етаж добавя прах дърво, така че тя се нарича дърво пластмасов под. Казано по-просто, тя се състои от LVT слой и WPC слой, комфорт и звукопоглъщане ефект са много изключителен, ако се добави корковият слой или EVA слой, някои хора казват, че усещането за стъпало е почти същото като масивната дървесина. От гледна точка на комфорта WPC е вид pvc под, който е най-близо до традиционните масивни дървени подови настилки. Някои хора в бранша го наричат "златен под".


Неговата пазарна цена на дребно обикновено е между 200---400 юана на квадратен метър. Работата му по опазване на околната среда също е изключителна. Той има всички характеристики на LVT етаж и SPC етаж, и всички 144 индикатора за изпитване са преминали, и неговите изисквания за монтаж са подобни на тези на ламиниран паркет. Инсталацията е много удобна и подходяща за "направи си сам". Недостатъкът на WPC е, че не може да се рециклира и използва повторно, а цената е по-висока от тази на подовите настилки LVT, която е подобна на подовите настилки на SPC. Подът на WPC е направен в стенни панели, а има и много външни подове.