Начало > Новини > Съдържание

Резултати от оценка на WPC настилки, SPC настилки и композитни настилки

Dec 21, 2020

В повечето части на юг влажността е тежка през цялата година, а влажността може да достигне 60%-80% в много случаи. Масивната дървесина е скъпа и се нуждае от редовна поддръжка и вакса. Има лошо водоустойчиво съпротивление и ниска устойчивост на износване, но се чувства добре на краката и изглежда естествено и красиво. Но за райони с висока влажност, дървеният под не е добре поддържан за дълго време, и различни проблеми не се появяват.


Формалдехидът обикновено надвишава стандарта при стайна температура от 30 градуса за композитни подове, и е още по-висок, ако подово отопление е по-долу.


Подът на SPC е с лоша устойчивост на температурни промени, е наистина водоустойчив, има лошо усещане за крака, е твърде тънък и е екологично чист. Формалдехидът не трябва да бъде там, защото няма лепило компонент, поне никога няма да надвишава стандарта. Но бъдете внимателни, че някои малки производители надвишават тежки метали, и има шанс, че подът на spc ще се промени.


WPC етаж има лоша устойчивост на температурни промени, е наистина водоустойчив, има малко по-добро усещане за крака, е точно, и е екологично чист. Има малко количество формалдехид, но няма да надвишава стандарта. Подобно на SPC етаж, има възможност за промяна на плочки.


Като потребител, не бъдете суеверен към рекламите. Дори ако цялата къща използва e1 строителни материали, формалдехид ще надхвърли стандарта, защото сумата, използвана е голям! Решението е да се използва по-малко дърво и лепило, и повече вентилация е разтворът.


Ако WPC и SPC може да реши проблема с промяна на плочки и усещане за крака, няма да има проблем да се замени ламинат. В края на краищата, опазването на околната среда е на първо място! Намаляване на дървесината и опазване на околната среда.