Начало > Новини > Съдържание

Разликата между подовите настилки от твърда дървесина и дървената пластмаса е толкова голяма

Apr 24, 2018

Сега много хора украсяват новата къща, когато инсталирането на пода е все повече и повече внимание, говорейки за пода, общата дневна сега е все още керамични плочки, мрамор, но в дневната все повече и повече хора използват дърво подова спалня, в края на краищата, дървеният под е красив и естествен, комфортът също е на разположение, цената е по-евтина, строителството също е сравнение. Simple. Но има доста различни видове дървени подови настилки на пазара. Xiaobian ще ви разкаже за подовите настилки от масивно дърво и дървените пластмасови подови настилки днес.

Масивна настилка от дърво

Подът от масивна дървесина, както подсказва и името му, е естествено дърво след сушене, може да се нарече и дървеният под, изглежда много естествено, е лош диригент на топлината, топло през лятото, прохладно през лятото, уютно чувство за крака, разпространение на вредни вещества в човешкото тяло, той е идеалният материал за подова ремонт на спалнята, хола, кабинета. Подът от масивно дърво е класифициран в клас АА, степен А и В по степен, от които клас АА е най-качественото масивно дърво.

Дървеният пластмасов под е обикновено монтиран в вътрешен PVC дървесен пластмасов под, дървената пластмаса само повърхността е масивна дървесина, другите слоеве лепило за лепило, опазването на околната среда, усещането за крака не е като масивен дървен под, но неговата стабилност е много добра, подходяща за геотермални. Цената е също по-ниска от истинското дърво. Комплектът от масивна дървесина има както стабилността на подовата настилка, така и естетиката на масивната дървесина и има предимството на опазването на околната среда. Обикновено композитният под има четири слоя структура, главно слой, устойчив на износване, слой основен материал, декоративен слой и долен слой.

Дървен пластмасов под

Двете основни разлики в подова настилка от масивна дървесина в областта на безопасността и опазването на околната среда, използването на естествен дървен под от дърво, разбира се, е най-добрият продукт от опазването на околната среда, а PVC подова настилка от дървесни пластмаси използва повече или по-малко някои добавки, така че нейният формалдехид и други индикатори са извън масивния дървен под. Хората, които предпочитат здравни грижи, трябва да предпочитат масивни настилки от дърво. Освен деформацията, подът от масивна дървесина е направен от чиста натурална дървесна суровина, необработен и непреработен. Естествено природата също така получава характеристиката на дървото, която е лесна за заобляне и деформиране. И след обработка, PVC дървесни пластмасови под обикновено не се появи този вид феномен.


Huzhou Bohan Електронни технологии Ко ООД

Добави: No.18-1-12, No.18 Building, Aishan Plaza, град Худжоу, провинция Zhejiang, Китай.
Свържете се с нас: JESSICA GU

Офис: + 86-18006723592

Мобилен: & Whatsapp: + 86-15857272791

QQ: 563788201

Skype: jessica911520 | Джесика

Facebook: https://www.facebook.com/Jessicagu911

Електронна поща: bohanwpc@aliyun.com

Уеб набор: www.bh-wpc.com