Начало > Новини > Съдържание

Какви са предимствата на дървената пластмаса Floori

Dec 19, 2020

Дървено-пластмасовият под е вид композитна дъска, основният материал е дървото (дървесна целулоза, растителна целулоза) като основен материал, термопластичен полимерен материал (пластмаса) и помощни средства за обработка и др., Смесени равномерно и след това нагрявани и екструдирани от мухъл оборудване Високотехнологичният екологичен материал за опазване на околната среда, направен чрез формоване, се характеризира с експлоатационните характеристики на дървото и високотехнологичните характеристики. Разгледайте предимствата на дървената пластмасова настилка.


Дървената пластмасова настилка е под, изработен от дървени пластмасови композитни материали и неговите английски WoodPlasticComposites съкратени като WPC. Той има същите характеристики на обработка като дървото. Може да се реже, пробива и заковава с обикновени инструменти. Той е много удобен и може да се използва като обикновено дърво. В същото време има дървесни усещания за дърво и водоустойчиви и антикорозионни свойства на пластмасата, което го прави отличен и много издръжлив външен водоустойчив и антикорозионен строителен материал.


Предимства на дървения пластмасов под:


(1) Водоустойчив и влагоустойчив. Той решава проблема, че дървените продукти лесно гният и набъбват и се деформират след абсорбиране на вода във влажна и водна среда и могат да се използват в среди, където не могат да се използват традиционни дървени продукти.


(2) Антисептични и антитермитни, ефективно предотвратяват тормоза от вредители и удължават експлоатационния живот.

WPC

(3) Тя е цветна, с много цветове за избор. Той не само има естествена дървесна текстура и дървесна текстура, но също така може да персонализира цвета, от който се нуждаете, според вашата собствена индивидуалност.


(4) Той има силна пластичност, може да реализира индивидуално моделиране много просто и напълно отразява индивидуалния стил.


(5) Висока защита на околната среда, без замърсяване, без замърсяване и рециклиране. Продуктът не съдържа бензен, а съдържанието на формалдехид е 0,2, което е по-ниско от стандарта за EO. Това е европейски стандарт за опазване на околната среда. Може да се рециклира и значително спестява количеството използвана дървесина. Той е подходящ за националната политика за устойчиво развитие и е от полза за обществото.


(6) Висока пожароустойчивост. Той може да бъде ефективно огнезащитен, с пожароустойчив рейтинг B1, самоизгасващ в случай на пожар и не произвежда токсичен газ.