Начало > Новини > Съдържание

Какви са видовете и предимствата на композитни настилки

Jan 19, 2021

Подът е заемал по-важен цвят в живота на хората в украсата през последните години. Ето защо, много потребители избират материалите за декорация и да помогне на пода като най-добрия си избор.


Един от видовете композитни под: масивна дървесина композитен етаж има предимствата на красив и естествен масивна дървесина под, комфортно усещане за крак, и добра топлоизолация изпълнение; той също така преодолява недостатъците на масивна дървесина под, че е лесно да се изкриви и пукнатина поради мономер свиване. В днешно време, за да не се влошават в условията на живот, държавите обикновено отдават значение на опазването на горите. В сравнение с масивни дървени настилки, масивна дървесина композитни настилки могат да спаси редки дърво. В допълнение, масивна дървесина композитен под е лесен за инсталиране и не е необходимо да се килиран при нормални обстоятелства. Но земята е необходимо да се изравни.


Вторият тип композитен етаж: структурата на трислойна масивна дървена композитна етаж се формира от преплитане на три слоя от масивна дървесина, и повърхностния слой е изработен от твърда дървесина спецификация летви. Често използвани дървесни видове са ясен, бреза, бук, дъб, клен, черешово дърво и др. Средната е коркова дъска, а дъното е ротационен нарязан фасона, подреден в модел кръстосани. Този структурен състав прави трислойна масивна дървесина композитен етаж не само имат предимствата на обикновените подове от масивно дърво, но и ефективно регулира вътрешното напрежение между дървесината, и подобрява недостатъците на големите промени в сухото влажност на дървесината с времето.


Третият тип композитен етаж: масивно дърво етаж се чувства добре, с естествена текстура и цвят, и малко по-малко твърдост. И тъй като е естествено, има голяма разлика в текстурата и цвета, а дървеният кил е необходим за павета, а цената е сравнително висока. Ламинираният паркет е с висока твърдост, добра устойчивост на износване, лесно и удобно павета и ниска цена, но усещането за крака е малко по-лошо.


Предимства на композитен под: Тя може да бъде разделена на трислойни масивна дървесина композитен под и многослойна масивна дървесина композитен под. Трислойната структура масивна дървесина композитен етаж се формира чрез преплитане на три слоя от масивна дървесина. Повърхностният слой е изработен от висококачествени летви от твърда дървесина. Често срещани дървесни видове са ясен, бреза, бук, дъб, клен, череша и др. Средната е коркова дъска, а дъното е ротационен нарязан фасона, подреден в модел кръстосани. Този структурен състав прави трислойна масивна дървесина композитен етаж не само имат предимствата на обикновените подове от масивно дърво, но и ефективно регулира вътрешното напрежение между дървесината, и подобрява недостатъците на големите промени в сухото влажност на дървесината с времето. Това е добро предимство на ламиниран паркет.


Многослойна масивна дървена композитна настилка е разделена на две части: горната повърхност и долната част на субстрата. Броят на субстрат слоеве зависи от дебелината на дизайна на пода. Всеки слой от многослойната масивна дървена композитна етаж е кръстосана структура, а слоевете са сдържани един друг, така че вътрешното напрежение, което причинява деформацията на дървесината се компенсира много пъти, така че е най-надеждният масивен под. В допълнение, ние можем да намерим и предимството на ламиниран паркет.


За сравнение, независимо дали по отношение на повърхностния борд (или панел), субстрата или защита на околната среда, трислойна масивна подова настилка от масивна дървесина е превъзходна пред многослойна масивна дървена композитна настилка; предимството на многослоен масивна дървена композитна настилка се крие в неговата стабилност и цена. Ламиниран паркет все още е много си струва да се купуват.