Начало > Новини > Съдържание

Какво е ламиниран паркет и как да го поддържа

Jan 16, 2021

Композитният под е вид дървен под, но естествената структура на дървения материал се променя по време на обработката на композитната плоча, която се състои от четири слоя като долния слой и декоративния слой. В същото време, композитният под е направен с износоустойчиви съставки, което го прави добра устойчивост на износване при последваща употреба. Второ, също така е много лесно да се работи по отношение на монтажа и поддръжката. В допълнение, композитната настилка е по-достъпен вид дървен под, който е подходящ за избор на потребителите.


Как да се поддържа ламиниран паркет?


Обърнете внимание на осигуряването на добра външна среда


Как да се поддържа чистият композитен под? Първото нещо, което трябва да се обърне внимание, е да се поддържа пода суха и чиста. Не е позволено да се избърсва пода с капещ моп, или да се използва някаква алкална вода или сапунена вода, за да избършете пода, в противен случай материалът на пода ще бъде повреден, и също така ще бъде лесно да се повреди. Гланцът на повърхността на пода. В допълнение, влажността на вътрешния въздух трябва да се поддържа добре. Ако е твърде суха, най-добре е да използвате овлажнител. Поддръжката на пода също трябва да се обърне внимание на избягване излагането на слънце и избягване на стареенето и изсушаването на земята.


Премахване на боклука и мръсотия на пода навреме


Редовното почистване и отстраняване е много необходимо за всеки етаж. Избършете замърсителите навреме. Ако има масло, можете да използвате кърпа, потопена в топла вода, за да скраб, и има някои бои, които не са лесни за отстраняване. Тогава трябва да почистиш навреме. Използването на пода изисква внимание, за да се избегне продължителен контакт с вода, особено топла вода. След като гореща вода се поръсва на пода, тя трябва да се избършете във времето.


восък пода редовно


Как да се поддържа ламиниран паркет? Кола маската е една от най-добрите мерки за поддръжка. Подът е най-добре да се кола маска веднъж на три месеца. Трябва да се отбележи, че петната на повърхността трябва да се почистват преди кола маска. Честото кола маска може да се поддържа. Гладкостта на пода също може да удължи експлоатационния живот на пода. За поддръжката на пода, друга бележка е да се избягва драскотини от твърди предмети.


Какво е композитен под? Композитен етаж е един вид на дървен под, но тя ще бъде по-издръжлив, отколкото обикновен дървен под, и тя ще бъде по-лесно да се поддържа. Как да поддържа композитен под? Когато е необходимо да се поддържа съставния под, ние трябва да се вземат подходящия метод, и най-добре е да се поддържа съставния етаж на всеки половин месец.