Начало > Новини > Съдържание

Каква е разликата между WPC подови и PVC етаж?

Aug 13, 2018

Монтаж и строителство:WPC етажинсталацията е проста, строителството е удобно, не е необходимо особено сложни строителна технология, която значително пести времето за монтаж и разходи; PVC подови монтаж и строителство е много бърз, няма циментови замазки, добър земята условия със специална защита на околната среда лепило за свързване, но строителството фондация изискванията са високи.


PVC подовисе страхува от цигара Бърнс, остри драскотини;WPC етажпредотвратяване на пожари е добър, може ефективно пламък огнезащитни, пожар превенция ниво достига B1, пожар могат да угасят самата, не предизвиква никакви токсични газове.


PVC подовине е естествен материал, това означава етаж, който използва поливинилхлорид материал за производство. Конкретно, PVC и неговите съполимер смола като основна суровина, добави аксесоари, на непрекъсната лист субстрат, чрез процес на покритие или чрез каландриране, екструдиране или пресоване процес от производството. Дървонапълнен полимерен композитни WPC етаж е нов тип на композитен материал с висока производителност и висока добавена стойност, която е изработена от дърво и различните пластмаси чрез различни композитни методи след правилното лечение.


Етаж PVC има добра топлопроводимост, единни горещина разсейване и коефициент на малки топлинно разширение и е относително стабилна.WPC етажтермични лош проводник, ако температурата на външната среда се променя значително, тогава на повърхността и вътрешната отоплителна не е еднакво, е лесно да произвеждат разширяване и свиване деформация, дългосрочен ефект ще направи живота на подова Дървонапълнен полимерен съкрати.


Huzhou Bohan електронни технологии Ко, ООД

Добави: No.18-1-12,No.18 сграда, Aishan Plaza, Huzhou Сити, провинция Zhejiang, Китай.
Свържете се с нас: Елза Джан

Офис: +86-18006723592

Мобилен: & Whatsapp: +86-15857272791

QQ:632307552

Електронна поща:bohanwpc@aliyun.com

Уеб комплект:www.BH-WPC.com