Начало > Новини > Съдържание

WPC под, 0 Формалдехид грижа за вашето здраве

Nov 30, 2020

WPC супер подови характеристики: Абсолютно нулев формалдехид;Устойчив на износване и корозия; Водоустойчив и неплъзгащ;Тих и анти-шум;Гъвкав и гъвкав;Удобен монтаж;


WPC пластмасов под е листов под, изработен от чисто нов PV.C материал + прах + други високотехнологични нови материали чрез разпенване екструзия процес. Тя се състои главно от многослойна структура. Подът е с UV слой, износоустойчив слой и печат. Той се състои от слой, стабилен слой и основен слой.


WPC супер етаж е функционален под, който обединява всички предимства на плочки, масивна дървесина, масивна дървесина композитни настилки, ламиниран паркет и т.н., с много супер изпълнения. Наистина водете индустрията да отвори нова ера на нисковъглеродно и екологично подобряване на дома!


1. Защита на ултра-околната среда: не формалдехидът не участва от суровините до производството, така че е наистина нулев формалдехид. 0 формалдехид, грижи за здравето си. 2. Устойчив на износване: Повърхността използва скъп износоустойчив слой със смола, използван за обективи за очила, който е повече от 2 пъти по-устойчив на износване от този на супер износоустойчиви ламинирания паркет. Износоустойчивата революция достига повече от 15000 оборота. Значително да удължи експлоатационния живот на пода. 3. Супер водоустойчив: напълно водоустойчив, накисване във вода не се деформира или пяна, и може да се използва на открито и в банята. 4. Ултра-безопасно: Уникалната анти-хлъзгаща технология има повече триене във водата, не се подхлъзва и не е лесно да се нарани, ако случайно паднете. 5. Супер еластичен комфорт: професионален ребаунд технология дизайн, професионални десетки хиляди пъти на сляпо измерване на дебелина дизайн, така че подът е огъната 180 градуса и не е лесно да се счупи, и стъпалото се чувства по-добре и по-удобно. 6. Ултра-гъвкав и тих: Тя може да реши проблемите с шума, като силен шум при стъпането на традиционния етаж, и може да абсорбира звук и да намали шума с 50%. 7. Супер адаптивно подово отопление, икономия на енергия и намаляване на потреблението: решават тревогите за бавно топлопроводимост, бързо разсейване на топлината и не постоянна температура в традиционните подове. Повърхността на супер етаж приема полимерни материали с топлоизолационни свойства. Топло през зимата и хладно през лятото, със значителен ефект от постоянна температура, икономия на енергия и намаляване на потреблението. 8. Супер пожароустойчив: огнеустойчиво ниво достига ниво В1, няма открит пламък и има значителен огнезащитен ефект. 9. Изключително удобен монтаж: решаване на притесненията, че традиционната подова инсталация е отнема време и трудоемки и носи много прах слой. Lock дизайн, без лепило инсталация, лесен за инсталиране и демонтажни, потребителите могат да изпитат DIY, може да се използва повторно, значително намаляване на разходите за използване. Тялото също е леко, което значително спестява на потребителя дома място. 10. Ултра-универсална настилка: за решаване на опасенията на традиционните етаж ограничения настилка. Тя може не само да проправи пода, стената, покрива, но също така и на открито и баня.


WPC пластмасова етаж, името е супер етаж, структурата е повърхност епоксидна смола, втората високо-дефиниция декоративен слой (цветно фолио), трети високотехнологични отскок слой, четвъртия субстрат слой (полимер смола + перлит) Прах, висока температура и високо налягане) лист настилка, произведена чрез процес на екструдиране пяна.


Основните характеристики на тези подове са без формалдехид, водоустойчив, износоустойчив, устойчив на петна, екологично чист, антибактериален, безшумен, комфортен, безопасен и чист.


Тестът за висока температура е 80 градуса и 8 часа се свива в рамките на 1 ‰, без изкривяване, бързо топлопроводимост, добър ефект на топлинно запазване, така че е много подходящ за подово отопление;


Поради своите характеристики, дървени пластмасови настилки няма да се появи деформирани или крехки дори в екстремни студа север;


Няма да има чакъл, напукване и т.н., когато се налага рязане по време на процеса на павета;

В процеса на приложение клиентите няма случайно да изпуснат твърди предмети (като бутилки за вино, чаши за чай) и да причинят на пода да се счупи.


Дърво-пластмасов под е мек еластичен под, така че се нарича още меко злато в пода.


След продажбата на дървения пластмасов под, няма да има следпродажбени проблеми и няма да се увеличи цената поради високата степен на щети по време на процеса на транспортиране и павета.


Когато настилка, не е необходимо да се направи саморазливни, просто направи пода като традиционен етаж.


Продуктът на WPC супер етаж може да бъде разделен на две части като цяло, а самият слой LVT е един вид смлян материал за опазване на околната среда.


Пяната е изработена от полимерна смола, каменна скална пудра и други високотехнологични нови материали (изцяло твърди) чрез високотемпературна физична триене полимерна смола, за да достигне топло състояние на стопилката (полу-течност), за да обвие каменния скален прах и други материали. Екструзия формоване.


LVT и разпенения субстрат се свързват заедно с високотемпературни и високо налягане, образувайки химична връзка между двата слоя молекули, което я прави по-силна

Във всички производствени връзки не се добавя лепило, за да се гарантира абсолютно нулев формалдехид.


Типът на ключалката е swiss Wallinger ключалка, която е по-лесно да се проправи. Късата страна първо и след това на дългата страна са положени, което е по-надежден.


Приложно поле: традиционното подобрение на дома добавя бани, кухни, балкони, мазета, зидани, кърмещи домове, детски градини, хотели, центрове за къпане и други обществени места. Обновяването на стари къщи спестява време и усилия и разходи.